Op www.diaviewer.com beheert Faith Productions de grootste beeldverhalen database voor het Primaire Onderwijs. Het doel van de site is om deze beeldverhalen weer bruikbaar te maken voor het onderwijs. Bestaande dia-apparatuur is veelal verouderd en met de nieuwe media zijn de oude dia's weer niet te gebruiken.

Op www.diaviewer.com zijn de diaseries gedigitaliseerd en daardoor prachtig te gebruiken met de nieuwste digitale hulpmiddelen voor in de klas zoals een beamer, digitaal schoolbord, etc. De informatie bij een serie is digitaal beschikbaar als pdf-bestand en kan worden gelezen of geprint.

U kunt de series klassikaal bekijken of de leerlingen individueel laten werken met de series. Bekijk de handleiding voor meer informatie hierover.

Ons aanbod neemt maandelijks toe met minimaal 5 nieuwe series. In de nieuwsbrief wordt u hiervan op de hoogte gehouden. Momenteel krijgt u al toegang tot zo'n 300 series, onderverdeelt in verschillende categorieën. Om te zien of wij ook uw school van dienst kunnen zijn kunt u de demo bekijken of een proefabonnement afsluiten.

Voor een jaarabonnement betaalt u slechts € 179,-- inclusief BTW per jaar.